Bespaar direct 50% op uw kennismakingszending

Officiële € 2,- Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin mijn eerste twee officiële € 2,- Herdenkingsmunten in speciaal ontworpen muntkaarten. Met mijn kortingscode ontvang ik deze zending voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 19,90). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte ‘Koninklijk Dubbelportret’ uit Nederland en ‘Olympische Spelen Tokyo 2020’ uit Portugal
Collectie Officiële € 2,- Collectie
Nominale waarde 2x 2 Euro
Ter kennismaking Slechts € 9,95 (later € 19,90)